Glasatelier De Glazenmaker

                  Mini-workshop LANTAARN


Geen grotere workshops glas in lood of Tiffany dit jaar maar wat ik wel kan aanbieden is een mini-workshop waarbij u kennis maakt met de wereld van glazenier. Een korte uitleg en demonstratie over het werken met glas in lood en Tiffany. Met de handen uit de mouwen gaat u vervolgens zelf glassnijden en de getoonde lantaarn (keuze tussen een witte of een zwarte) bewerken met zelfgekozen glas wat hiervoor beschikbaar is. Het originele glas er uit halen. Op maat snijden en plaatsen. Geen hogere wiskunde maar leuk te doen en u heeft een mooie lantaarn voor thuis of als cadeau aan iemand te geven.

Deelname op afspraak en dit zou op een avond kunnen, een vrijdag of zaterdag overdag. In overleg.

Kosten (waarbij 25 % van de opbrengst naar een goed doel gaat en dat is voorlopig het geteisterde Libanon en zo rechtstreeks mogelijk via familie);

€ 45,00 per persoon, bij twee deelnemers € 40,00 per pesoon. Inclusief begeleiding en materiaal. Betaling vooraf aan de workshop. Contant of via een overboeking na factuur. Er kan geen reductie plaats vinden bij annulering. 

U kunt alleen komen of op dit moment  maximaal met twee personen. In verband met Corona dient u bij deelname wel klachtenvrij te zijn en de anderhalve meter respecteren en zoveel mogelijk handhaven. We kunnen werken met een mondkapje indien dit op dat moment noodzakelijk is of voor het gevoel veiliger. 

De mini-workshop vindt plaats in het glasatelier wat gevestigd is op het terrein van de Koepelgevangenis in Breda. 

Lantaarn voor de vrede. VN wit en blauw.
Keuze tussen een witte of zwarte lantaarn en zelfgekozen glas naar smaak en beschikbaarheid.
Glasatelier De Glazenmaker Glas in lood  |  info@glasatelierdeglazenmaker.nl