Glasatelier De Glazenmaker
De Glazenmaker
Reparatie algemeen
Foto's reparaties
Restauratie algemeen
Foto's restauraties
Tiffany reparaties
Opdrachtfoto's
Workshops 2018
Glas in lood
Tiffany
Foto's van cursisten
Contactformulier
Adres/openingstijden

Glas in lood voor beginners

Deelname: € 190,00 inclusief les en materialen, event. uitloopdeel € 30,00.

Zes donderdagavonden van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Start donderdag 08 februari 2018, 15, 22 februari, 01, 08 en 15 maart. Met vier deelnemers loopt deze workshop af op 22 maart. Mogelijk in het najaar weer een nieuwe workshop. Informatie hiervover volgt zo spoedig mogelijk via deze site en de site van Kunstwerkplaats De Pauw.

Deze workshop is voor mensen die kennis willen maken met glas in lood, het materiaal en de gereedschappen. U leert een bestaand ontwerp van 20 x 30 cm in alle ambachtelijke stappen uit te voeren in de eerste drie avonden. Bezig zijn met het ontwerp, glassnijden, in het lood zetten, solderen, kitten en afwerken. Theorie en praktijk gaan moeiteloos in elkaar over. Aansluitend maakt u een paneel naar eigen ontwerp van ongeveer 30 x 40 cm groot. Het ontwerp is vrij maar het mag niet te ingewikkeld zijn. U mag hierbij ook gekleurd en/of structuur blank glas gebruiken. De workshop duurt zes dagdelen van twee en een half uur. De gemaakte werkstukken neemt u uiteraard trots mee naar huis.

De workshop wordt in kleine groepen (minimaal drie en maximaal vijf deelnemers) gegeven op locatie in het glasatelier in Nieuwe Pekela. U wordt deskundig begeleid in alle ambachtelijke stappen. De deelnemers zijn vaak zeer enthousiast. Opgeven of meer informatie via info@skvs.nl: 0599-631129 of 06-24410441.

Glasatelier De Glazenmaker Glas in lood  | info@glasatelierdeglazenmaker.nl

to Top of Page